به دلیل سو استفاده و اقدام به اخاذی میتونم طرح دعوی کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۰ #74397547

با سلام
من نزد شخصی مبلغ ۱۲ میلیون تومان چک برگشتی داشتم که از بابت آن از من در سال ۱۳۹۸ در شورای حل اختلاف شکایت کرده بود بعد از شکایت با طرف مقرر کردیم که ماهانه مبالغ را به حساب خودش واریز کنم علی رغم واریز مبلغ و جریمه تاخیر از تاریخ صحبت با شخص مذکور به حساب طرف؛ برای چک های مذکور اجرائیه درخواست داده و ابلاغ صادر شده میخواستم راهنمایی کنی

ممنون از راهنمایی اتون

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به درخواست سازش نامه درخواست صدور اجراییه شود

شما میتوانید رسید واریز وجه و پرینت بانکی را به شعبه شورای حل اختلاف ارائه کرده و از اجرای رای جلوگیری کنید

با توجه به اینکه بین شما توافق در پرداخت شده است لذا اقامه دعوی متصور نخواهد بود

سلام .‌فیش ها رو اگر به حساب خودشون واریز کردید و خودشون هم قبول دارند که مربوط به همون چک هست یا پیامک یا شاهدی مبنی بر این توافق دارید قابل استناد در دادگاه می باشد

سلام و ارادت
بهتر است که در ابتدا رسید وجوه واریزی و شرح توافق را به واحد اجرای احکام مدنی شورا ارائه نمایید و سپس بدلیل اقدام برای تحصیل مال نامشروع از ایشان شکایت نمایید .

درود ...ملاک اجراییه فقط صورتجلسه یا توافقنامه شما خواهد بود مشروط بر اینکه شما تعهدات خود را در زمان اعلامی انجام نداده باشید ....باستناد سازشنامه واسناد پرداختی به اجرا مراجعه کنید

با سلام مجدد و احترام..

در خصوص پیام حضرتعالی به اینجانب مبنی بر توافق در خارج از شورای حل اختلاف و واریزی مبالغ بحساب شخصی طرف..

در اینصورت در اجرای احکام مدنی حاضر و رونوشت فیش های واریزی را ارائه نمائید..

موفق باشید..