شکایت از یک زن با عنوان فریب، چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۳ #74348777

با سلام
بنده توسط دوستانم گول خوردم و برای یک زن برای رابطه پول ریختم ندیده و نشناخته توی چند مرحله و بعد پشیمون شدم به ایشون گفتم پولمو برگردون. حاضر نمیشن پولمو بدن و میگن اگر شکایت کنی اول شما شلاق میخوری، آیا راست میگن و باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر با خیال راحت دادخواست مطالبه بدهید برای شلاق خوردن نگران نباشید چون ایشان هم خودش می تواند مجرم تلقی شود

شلاقی در کار نیست
اگر مبلغ معتنی بهی نیست منصرف شوید از ادامه پیگیری و الا اگر زیر بیست میلیون تومان است در شورای حل اختلاف مطالبه استرداد کنید

با سلام هرچند جهت این عمل موجه نبوده ولی میتوانید دادخواست مطالبه وجه را در شورای حل اختلاف مطرح کنید. شلاقی هم در کار نخواهد بود.

با سلام شما می توانید چنین عنوان نمایید که قصد صیغه کردن ایشان را داشته اید و به عبارتی تقاضای ازدواج موقت نموده و ایشان مبالغی را درخواست نموده اند و کلاهبرداری صورت گرفته است

چون ارتباطی صورت نگرفته شلاق در پی نخواهد داشت . در ارتباط با بازگشت پول در صورتی که عنوان شود جهت رابطه ی نامشروع قابل بازگشت نخواهد بود به دلیل عدم مشروعیت عنوان معامله و از طرق دیگری بایستی وجه را مطالبه کنید .

باتوجه به توضیحات فریب منتفی است . چون جهت پول نامشروع است نمی توانید اقدام کنید