مادر همسرم جهیزیه ام را نمی دهد؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #74335670

باسلام.
منو همسرم حدودا ده روز که از هم جدا شدیم و بصورت توافقی طلاق گرفتیم. در سند طلاقمون نوشته زوجه جهیزیه اش را مسترد نموده و همسر بنده نیز تمایل بسیاری به پس دادن جهیزیه داره و واقعا میخواد زودتر جهیزیه مو بهم پس بده و لی چون مادر همسرم چند ماه جهیزیه بنده را در انباری نگه داری کردن.الان مادر همسرم جهیزیه مو بهم نمیده. و چون مسئول انبار با ایشون قرارداد دارن جهیزیه را نه به من و نه به همسرم نمیدن.ببخشید من چطور میتونم وسایلمو از این خانم پس بگیرم..و اینم بگم که واقعا این خانم به حرف هیچ ‌کس گوش نمیده حتی همسر بنده که پسرشون باشن. میشه بفرمایید من چیکار کنم برای پس گرفتن جهیزیه ام از دست این خانم. واینکه راهی هست که بتونم این خانم متهم کنم چون واقعا دیگه داره اذیتم میکنه‌

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست استرداد جهیزیه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نمایید

سلام اگه توی طلاق نامه عنوان کردین که جهیزیه رو گرفتین دیگه نمیشه علیه مادر شوهر سابقتون اقدامی کرد

با سلام..
در صورت موضوع مطروحه.. شما می توانید دادخواست استرداد جهیزیه بطرفیت شوهرتان از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه مطرح نمایید و پس از اتخاذ تصمیم دادگاه، بهمراه مامور اجرای احکام جهت تحویل گرفتن جهازیه خود اقدام نمائید..
موفق باشید..