تا زمان پرداخت موارد مذکور گواهی عدم امکان سازش صادر نمیشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #74152288

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم بنیاد
دادگاه طلاق به درخواست زوج تشکیل شد و در مورد مهریه اجرت المثل، نفقه و بقیه موارد صورتجلسه شد.
خواستم بپرسم آیا امکان تقسیط موارد فوق وجود دارد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر تا تعیین تکلیف موارد یاد شده گواهی عدم امکان سازش صادر نخواهد شد

باسلام درصورتی که زوج دادخواست اعساردهد و بااعسار ایشان موافقت گردد میتوان مهریه و نفقه وسایر حقوق مالی را برای ایشان تقسیط نمود.

بعد ازصدور گواهی عدم امکان سازش توسط دادگاه خانواده ، آن موقع امکان‌تقسیط وجود دارد

گواهی عدم سازش در صورت تشخیص دادگاه صادر خواهد شد اما در مورد سوال دوم با درخواست اعسار از سوی شما و موافقت دادگاه با توجه ب شرایط مالی تقسیط صورت خواهد گرفت

میتوانید درخواست اعسار دهید تا تقسیط شودخیر گواهی عدم پرداخت سازش صادر میشود.

بله درصورت اثبات عدم تمکن مالی امکان تقسیط هست

سلام در صورتی که زوج اموالی جز مستثنیات دین نداشته باشد و اعسار خود را ثابت کند دیون وی تقسیط می شود.