شاکی حقوقی دارم میتونم قسطی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۶ #74144308

سلام یه آقایی بازداشت شده زندان واسه ۳ تا پرونده مالی که جمعش حدودا ۶۰،۷۰ تومنه
میخواد بدونه میشه شما به پرونده رسیدگی کنید و بعد از درست شدن پرونده هزینه پرداخت کنند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره معاضدت کانون وکلا مراجعه کنید.

سلام
هرگاه شخصی در پرونده‌های حقوقی نیاز به وکیل داشته باشد و از نظر مالی امکان تامین هزینه وکیل را نداشته باشند می توانند به کانون وکلای محل مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی نماید
و کانون وکلا به این موضوع رسیدگی و چنانچه ایشان را ناتوان از نظر مالی تشخیص دادند برای ایشان وکیل معاضدتی معرفی می نمایند تا پس از حصول نتیجه دستمزد پرداخت شود