شوهرم میتواند پرینت گوشی رو بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۸۵ #74058960

سلام من زن شوهردار به یک دختر ۱۰ ساله با شوهرم تفاهم ندارم مصرف مواد هم داره با یکی ۷ سال رابطه دارم شوهرم فهمید میگه شکایت میکنم سیم کارت به اسم خودم است ایا شوهرم میتواند پرینت گوشی مکالمه یا اس ام اس رو بگیرد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.ایشان میتوانید به عنوان رابطه نامشروع شکایت کند
اگر مرجع قضایی شکایت را وارد بداند و صلاح بداند و دستور دادن پرینت تلفن همراه را به مرجع مربوطه می‌دهد.
و پرینت به مرجع قضایی داده میشود
۲.اما همسر شما مستقیما (بدون حکم قضایی)نمیتواند پرینت پیامک های شما را دریافت کند

با دستور قضایی امکان پذیر است

با سلام.
بعد از شکایت ایشان به اتهام رابطه نامشروع، در صورت صلاحدید قاضی ،دستور پرینت پیامک ها و تماس ها را خواهد داد.

باسلام
در صورتی ککه شکایت روابط نامشروع مطرح گردد امکان پیرینت وجود دارد

باسلام
همسرشمادرموردرابطه نامشروع بایدبدادگاه شکایت دعوی بدهدوبعدقاضی اگرطرح دعوی راصلاح وموردقبول بداندمیتوانددستورپرینت ازمخابرات رابدهدومخابرات بدادگاه ارسال نمیایدولی بدون دستورقاضی مقدورنیست

پس از شکایت در دادگاه و درخواست دستور اخذ پرینت و موافقت دادگاه از طریق مخابرات به صورت پاکت در بسته به دادگاه ارسال خواهد شد.

با سلام در صورتیکه خط تلفن به نام خودتان باشد خیر امکان ندارد ولی در صورت ارتکاب جرم و دستور مقام قضایی امکان پذیر می‌باشد.