ثبت شکایت به صورت اینترنتی توسط خودمان یا از دفتر خدمات قضایی الکترونیک انجام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳,۱۳۲ #74022489

سلام وقت بخیر
میخواستم ببینم تفاوتی داره که شکایت رو از طریق دفتر خدمات قضایی الکترونیک ثبت کنیم یا خودمون از طریق سامانه ثبت الکترونیک شکواییه عدل ایران ثبت کنیم؟
بعد اینکه تقریبا چند روز میکشه بررسی بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تفاوت زیادی ندارد اما پس از اینکه شخصا ثبت کردید باز هم باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید جهت ارسال شکواییه

بهتر است از دفاتر ثبت شود که اشتباهی رخ ندهد

با سلام
اگر شخصا شکایت خود راثبت کنید برای تایید نهایی وپرداخت هزینه ها البته کمتربه دفاتر خدمات قضایی مراجعه وکمتر از ۴ روز تعیین شعبه خواهد شد

سلام
برای ثبت نام در این سامانه از ۲ روش می توانید اقدام کنید
اگر خودتان نیمی توانید در این سامانه ثبت نام کنید،
با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی می توانید ثبت نام را انجام دهید
و با در منزل با سیستم شخصی خودتان در سامانه ثنا ثبت نام نمایید
بعد از مراجعه به دفاتر قضایی و احراز هویت شما
، پیامکی شامل رمز عبور شما برایتان ارسال می شود
. از این پس باید با اطلاعات ذکر شده وارد سامانه ثنا شده و ابلاغیه های قضایی خود را ملاحظه کنید.

با سلام
اگر دسترسی به سامانه داشته باشیدوشخصا شکایت خود راثبت کنید باید برای تایید نهایی وپرداخت هزینه ها به دفاتر خدمات قضایی مراجعه وامضا الکترونیکی را انجام دهید وتقریبا بعد ۴۸ ساعت تعیین شعبه خواهد شد