این روال دادگاه هست یا به نوعی هبه کردن ملک را رد کرده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #73990200

باسلام ملکی را از پدر خریده ام به صورت مبایعه نامه ای در بنگاه و کد رهگیری هم گرفته ام و پدرم فوت کرده الان برادرم ادعای هبه کردن ان ملک قبل از تاریخ مبایعه نامه کرده به استناد دو شاهد که پسرهایش میباشند در دادگاه ادعای تنظیم به الزام سند و اجرت المثل کرده ام حال بعد از چند بار دادگاه رفتن که دو طرف شاهد ها هم به دادگاه بردیم حال دادگاه اعلام کرده که پول کارشناسی واریز کنیم فقط به ما اعلام کرده که ادعای اجرت المثل و دیر کرد سند را داده ایم حال میخواستم ببینم این روال دادگاه هست یا به نوعی هبه کردن ملک را رد کرده؟ با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هبه قابل رجوع است و حتی اگر هبه به اثبات برسد پدرتان با فروش آن ملک از هبه ی خود رجوع کرده اند.
بله روال دادگاه است
و باید هزینه ی کارشناسی را پرداخت نمایید تا کارشناس تعیین و مقدار اجرت المثل را مشخص نمایند.