مجازات تهمت به سوءاستفاده جنسی از همکلاسی و اخراج از مدرسه

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۰۹ #73975146

سلام، یک هفته مانده به امتحانات خرداد ماه من به اتهام سوءاستفاده جنسی از همکلاسی از مدرسه اخراج شدم. به این صورت بود که شایعه شد من دوستم رو مجبور می‌کردم که منجر به لذت جنسی من بشه، در صورتی که تهمتی بیش نبود و چند نفر از دوستان من طی دروغ و تهمت و شایعه این موضوع رو به کادر مدرسه انتقال دادند و کادر مدرسه بدون بررسی موضوع من رو اخراج کردند، در صورتی که شناخت کاملا زیادی در مورد من داشتند و حتی همه حاضر به شهادت به درستکاری بنده بودند. حتی به پزشکی قانونی مراجعه کردم و اثبات کردم که تهمتی بیش نبوده. ولی بدون در نظر گرفتن بررسی موضوع و بی گناهی من، نه تنها من رو اخراج کردند بلکه من رو به هرزگی و.. متهم کردند و در کل مدرسه این خبر رو پخش کردند و آبروی بنده رو خدشه‌دار کردند.
مجازات این اخراج، تهمت و هتک حرمت چیه؟
بعد از چند ماه خودشون متوجه قضاوت نادرست شدن و حتی شخص دروغگو به دروغ خودش از شدت عذاب وجدان اعتراف کرده، ولی حقوق تباه شده‌ی من هیچوقت جبران نخواهد شد و من بنا به مسائل خانوادگی و حفظ آبرو هیچوقت به مراجع قانونی مراجعه نکردم ولی مایل هستم بدونم حکم این افراد چی هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص شخص اتهام زننده شکایت افترا کنید
و در خصوص مدیر مدرسه هم موضوع رو تو آموزش و پرورش ناحیه یا استان مطرح کنید تا به تخلف ایشون رسیدگی شه

سلام جهت آگاهی از حقوق قانونی خود در این مورد لازم است بدانید که در صورتی که اسناد و مدارک کافی دال بر بی‌گناهی خود داشته باشید می‌توانید اعاده حیثیت کنید اسناد و مدارک شامل گواهی پزشکی شهادت شهود و البته در صورتی که طرف مقابل شما اقرار کند که به شما نسبت دروغ داده است می‌توانید هم نسبت به مدرسه و هم کلاسی خود اعاده حیثیت کنید

سلام میتوانید به جرم افترا شکایت کنید و مجازات حبس و شلاق را در پی خواهد داشت و از مدیر مدرسه در اداره آموزش و پرورش هم شکایت کنید.

شما میتونید از تهمت زننده بابت تهمت و افترا شکایت کنید.
بر علیه مدیر نیز در اداره آموزش و پرورش شکایت نمایید.

با درود ، اولا بنظرم بعلت اینکه این موضوع عواقب سوئی برای شما خواهد داشت ، یعنی اگر از خودتان دفاع نکنید و اعاده حیثیت نکنید و سکوت کنید بمنزله قبول اتهامات وارده بوده، و در زمان استخدام بعداز فارغ‌التحصیلی در زمان گزینش از سوابق تحصیلی شما استعلام خواهد شد. بهتر است با جمع آوری دلایل و شهادت شهود و سایر دلایل ، ابتدا از طریق اداره کل آموزش و پرورش استان بر علیه تصمیم گیران غیر قانونی مسئولان مدرسه گزارش و شکایت نمایید حتی مراتب را به بازرسی و حراست وزارت آموزش و پرورش کتبا با مشورت متخصص حقوقی گزارش نمایید تا حداقل سوابق سوئی برای آینده تون نباشد.
ضمنا با مشاوره متخصص حقوقی به دادسرای محل وقوع جرم به اتهامات تهمت ناروا و افتراء و نشر اکاذیب شکایت نمایید. که در صورت اثبات از حبس و جزای نقدی و شلاق تعزیری بدنبال دارد.

سلام
اتهام فرد تهمت زننده اگر در افترا باشد جزای نقدی اما اگر مشمول قذه بشود ۸۰ ضربه شلاق دارد .

با سلام
مجموع رفتارهای ارتکابی که بیان نمودید در صورت تعقیب قانونی و اثبات، مجازات حبس و شلاق در پی دارد.