شکایت از استاد دانشگاه، نتیجه خواهد داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #73910801

سلام
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی سال ۹۵ هستم ،تمام درسهای بنده پاس شده ولی یکی از اساتید نمره بنده را نمیدهد و بنده نمیتوانم فارغ التحصیل شوم.
آیا بنده می توانم از ایشان شکایت کنم؟
براساس تجربه این شکایت اثری هم دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در هیات های بدوی رسیدگی به تخلفات هیات علمی در دانشگاه شکایت خود را مطرح نمایید.

با سلام به نظر میاد این موضوع تخلف اداری و درون سازمانی است و امکان طرح شکایت کیفری یا حقوقی و مراجع دادگستری وجود ندارد