آیا پس از فوت اقرار کننده، نباید مقرله به ورثه مراجعه میکرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۴ #73869665

سلام
شخصی اقرارنامه محضری جهت واگذاری ملکی رو به شخصی داده.ودر اقرارنامه قید شده که خریدار میتواند با همین اقرار نسبت به انتقال اسناد مالکیت اقدام کند..ولی قبل هرگونه اقدام برای انتقال اسناداز طرف خریدار...اقرارکننده یا فروشنده فوت میشود..و خریدار سه سال بعد از فوت ایشان نسبت به انتقال اقدام میکند.سوال اینست که:
*-اگر ورثه بخواهد معترض شود چه اقدامی باید بکند؟
.ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر وقوع بیع محرز و مسلم است ادعایی از وارث پذیرفته نمی شود.

ابتدا باید وقوع عقد بیع ثابت شود

با سلام
ابتدا حتما بایستی عقد معامله و پرداخت ثمن از سوی شما اثبات گردد

با سلام.ببینید شما در توضیحات ذکر کردین که خریدار و فروشنده.پس باید در این وسط ثمن معامله رد و بدل شود.اگر فروشنده ثمن را دریافت کرده با توجه به اقرار نامه معامله صحیح است.اما اگر غیر این است.پس باید خریدار ثابت نماید که ثمن را پرداخت کرده است.

درود بر شما، چنانچه بیع محرز شود، اقدامی از طریق وراث مسموع نخواهد بود، در غیراینصورت بایستی به طرفیت وراث بر اساس این اقرارنامه اقدام کرد.

سلام
وقوع عقد بیع باید ثابت شود.