از طریق ثبت درخواست مهریه کرده ام اما چون سندی به نامش نیست نمیتونم عملا ازش چیزی مصادره کنم، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۸ #73863079

شوهر من بخاطر فرار مالیاتی و بدهی مالیاتی تمام املاکش بصورت قولنامه و مبایعه نامه داره حتی حساب بانکیش مسدوده و از طریق حساب بانکی دخترش و پدرش کار میکنه حالا سوال من اینه از طریق ثبت درخواست مهریه کرده ام اما چون سندی به نامش (به دلایل بالا گفتم ) نیست نمیتونم عملا ازش چیزی مصادره کنم. و نمیخوام کارم ببرم تو دادگاه چون اولا مطمانم الان ملکها رو جابجا کرده و درخواست مهریه جدید ببرم تو دادگاه تاریخش میخوره بعد از جابجایی ملکها . درضمن من مدارک املاکش رو دارم و میخوام ببینم راه‌حل قانونیه دیگه ای هست که من اظهار کنم که ایشون ملک دارن اما به دلیل فرار مالیاتی بصورت سند ثبت نمیکنه و از این طریق به مهریه ام برسم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که زوج استطاعت مالی برای پرداخت مهریه داشته باشد و وی از این کار امتناع نماید. زوجه می تواند برای توقیف اموال برای مهریه اموال زوج اقدام نماید که مال را می فروشد یا جا به جا می کند
افرادی که اقدام به تنظیم دفاتر، اسناد و مدارک خلاف واقع و استناد به آن می‌کنند، افرادی که فعالیت اقتصادی‌شان را اختفا و درآمد حاصل از آن کتمان کنند به سازمان امور مالیاتی کشور مسؤول پرداخت اصل مالیات و جریمه‌ھای متعلق قانونی و ھمچنین ضرر و زیان وارده به دولت با حکم مراجع صالح قضائی هستند.
. ماده۲ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مقرر کرده است که «هر کس محکوم به پرداخت مالی به دیگری شود، چه به صورت استرداد عین یا قیمت یا مثل آن و یا ضرر و زیان ناشی از جرم یا دیه و آن را پرداخت نکند، دادگاه او را ملزم به پرداخت می کند. چنانچه مالی از او در دسترس باشد آن را ضبط و به میزان محکومیت از مال ضبط شده استیفا می کند و در غیر اینصورت بنا به تقاضای محکوم به، ممتنع را در
صورتی که معسر نباشد تا زمان ادای دین حبس خواهد کرد.»
توصیه به گرفتن وکیل دارم

سلام. شما به استناد درخواست مهریه سریعا در داسرای محل زندگی شوهرتان پیگیر شکایت فرار از دین نمایید. موفق باشید