آیا برای روز دادگاه می توان صدای جلسه را ارائه داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #73755472

جلسه ای با حضور چند شاهد برای رسیدگی به اختلاف حسابهای شرکت برگذار گردید . به دلیل کسرت مدارک اینجانب مجبور به ضبط صدای جلسه شدم . حال با توجه به حضور شاهدین و ادای شهادت در خصوص مباحث جلسه با توجه به صدای ضبط شده آیا برای روز دادگاه می توان صدای جلسه را ارائه داد. و آیا غیر از مبحث اماره می توان به ماده قانونی دیگری اشاره کرد.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان استناد به صو را دارید اما در حد همان اماره قابل استناد میباشد

سلام
با توجه به بار اثباتی و قدرتمند شهادت که دلیل محسوب می شود دادگاه به آن توجه خواهد کرد و دیگر نوبت به صدا نمی رسد چرا که دلیل ضعیف تری ست لذا دادگاه اقدام به استماع شهادت شهود خواهد کرد.