آیا دادگاه مجابشون نمی‌کنه مدرکی دلیل بر پرداخت بیاورند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #73651135

سلام
بنده سال دقیقا عید ۹۳ ازدواج کردم که در مراسم خواستگاری، صحبت بر این شد که بجای سکونت در واحد پایینی منزل پدرم، زوجه با فروش ماشینشون یک واحد آپارتمان تهیه کنن و اونجا زندگی کنیم
چون دوست نداشتن با مادرشوهر در یک ساختمان باشند (ورود خروج مجزا، فقط حیاط مشترک بود که البته بر روی سند واحد پدرم بود)
بعد از ۲ هفته از عقد نکاح، زوجه و پدرشون واحدی رو معامله می‌کنن که مستاجر داشت و نتونستن دیدن کنن، چون واحدهای مجتمع عین هم بودن دقیقا، دیگه لازم ندیدن و معامله کردن
چندماه بعد بعد از خارج شدن مستاجر، با یک واحد تماما ناقص که تصورشم نمیشد کرد اینجا سکونتم بخواد بکنه کسی مواجه شدیم
قرار شد بنده با هزینه خودم و با سلیقه بانو دست به تغییرات مدلینگ و تعمیر و نوسازی بزنم در نهایت کار پدرشون با بنده تسویه کنن
بعد از اتمام و حتی عروسی و حتی تولد فرزندم تسویه‌ای نشد بنده هم واقعا قصدی نداشتم برای دریافت (تا یک ماه پیش البته).
در طول تقریبا ۵ سال آخر زندگی با هر بحثی، زوجه که حالت عادی بدلیل مصرف قرص نداشتن هم باعث آبرو ریزی و سروصدا می‌شدن هم عذر بنده رو از خونشون میخواستن، پدرشون (سند ملک به نام ایشون) برای جلوگیری از این حرکت طی قرارداد دست نویسی ۲ دانگ از واحد رو بمن ۲ دانگ دخترشون و ۲ دانگم برای خود نوشتن و همچنین وکالت به اینکه تا زمانی که من و همسرم در اون واحد زندگی مشترک داریم، فقط بنده حق اینو دارم که تصمیم به تخلیه داشته باشم یا نه و بقیه هیچ گونه حق دخالتی ندارن
الان ۵ ماهه زوجه به همراه طفل در خانه پدری هستن و با توجه به اینکه نفقشون پرداخت میشه و رای عدم تمکینشونم تقریبا قطعی شده بود، پدرشون با شکستن درب واحد و بهمراه بردن تمام اسناد مدارک و بخدا دارایی ‌من بدبخت که مقداری طلا بود (جهت درآمدی از بازار سرمایه تهیه شده بود) و فاکتور هم دارم، قفل در رو عوض کردن (اقرارم دارن به این کار طلاهارم میگن مال زوجس) تا مانع ورود من بشن و خودشون رو مالک اعلام کرده و با لیست جهازیه‌ای که طلاهارم به لیست اضافه کردن (جعل تایید شده) با دستور موقت جهازیه (قسمت اعظمش رو بنده خریدم) رو توقیف کردن و خانه پلمپ شده
بعد هم مراجعه کردن ۲بار به پاسگاه و صورت جلسه کردن که دخترم تمکین میکنه ولی کجا بره؟ و زوج ترک انفاق کردن (شکایتم رد شد!)
می‌تونم با تک تک کسایی که ۶ سال پیش خونه رو تعمیر کردیم (بنا گچ‌کار سیم‌کش لوله‌کش کابینت‌ساز نصاب‌کاغذ دیواری و ...) که حاضرن شهادت بدن و همچنین تصاویری که از ساخت و ساز اون موقع و ظاهر اولیه واحد مسکونی دارم، همچنین دفتر خاطراتی که خانومم تو اون موقع داشتن و به تعمیرات اشاره کردن حقانیت خودمو ثابت کنم؟ الان حرفشون اینه که اون زمان پرداخت شده قراردادی نوشته نشده اصلا و بنده کذب میگم، آیا دادگاه مجابشون نمی‌کنه مدرکی دلیل بر پرداخت بیارن؟ خانواده بنده همشون می‌تونن شهادت بدن آیا قبول میکنن شهادتشون رو؟ البته خانواده بنده هم با توجه به شخصیت شغلیشون فکر نکنم بشه گفت شهادت دروغ میخوان بدن (پدر بازنشسته نظامی و برادرم هم سرهنگ نیروی انتظامی، عموم که کامل در جریان هست ... دادسرای نظامی و حتی یک نفر از اعضای شورای حل اختلاف شهرمون (شوهر خالم) که امضاشم زیر لیست جهاز هست و ایشونم در جریانن

واو، چقدر طولانی شد
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدعی هزینه تعمیرات توسط خودتان می باشید باید با استناد به مدارک و مستندات ادعای خود را اثبات نمایید

قاعدتا هزینه تعمیرات از سوی مالک ملک پرداخت میشود مگر انکه خلافش ثابت شود . طبیعی است در فرض سئوال از آنجا که شما مدعی پرداخت هزینه تعمیرات هستید باید مدارک و شواهد مثبته ادعا را ارائه کنید . ولی در خصوص اصل دین و مالکیت شما نسبت به دو دانگ کاملا محق بوده و میتوانید دعوی لازم را برای احقاق به عمل آورید .

چنانچه دین را قبول دارند و مدعی پرداخت هستند می بایست مدرک و سندی بابت پرداخت دین اراده کنند