باید همه وراث راضی به تقسیم ارث باشند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۳ #73650378

سلام پدر بزرگم فوت شده و عموها و عمه هایم حاضر به تقسیم ارث نیستن، با شکایت میشه تنها ارث پدرم را گرفت؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به شورای حل اختلاف، برگه انحصار ورثه را دریافت کنند. و بعنوان یکی از ورثه دادخواست بدهند برای فروش و یا تعیین تکلیف ارثیه می دهند
ورثه در دادگاه باید حضور پیدا کنند . در صورت عدم حضور ملک توسط کارشناس دادگاه قیمت می شود و سهم الارث پدر شما مشخص می شود.
اگرسهم ایشان توسط ورثه پرداخت نشود ملک مزایده گذاشته می شود و سهم ایشان پرداخت می شود

سلام و درود، پدرتان می تواند جهت انحصار وراثت و تحریر ترکه به شورای حل اختلاف(دفتر خدمات الکترونیک قضایی) مراجعه نماید؛ موفق باشید.

باسلام
بله حتی احدی از وراث نیز به تنهایی جهت مطالبه سهم الارث خود اقدام نماید

در دفاتر خدمات دادخواست تقسیم ترکه ثبت کنید.

سلام
بله می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

سلام
آره. ایشان با مراجعه به شورای حل اختلاف، برگه انحصار ورثه را دریافت کنند. و طبق آن می توانند بعنوان یکی از ورثه دادخواست بدهند برای فروش و یا تعیین تکلیف ارثیه..
ورثه در دادگاه باید حضور پیدا کنند و پاسخگو باشند. در صورت عدم حضور ایشان ملک توسط کارشناس دادگاه قیمت می شود و سهم الارث پدر شما مشخص می شود. ودر صورت پرداخت سهم ایشان توسط ورثه و خرید سهم ایشان کار خاتمه پیدا می کند و الا مزایده گذاشته می شود و سهم ایشان پرداخت می شود

با سلام
اگر پدر شما بخواهد باید با معرفی اموال پدر بزرگ تقاضای انحصار وراثت کند تا کارشناسی شود وسهم الارثش مشخص شود