آیا میتوانم در ادامه شکایتم اعلام کنم شرکت مذکور مجهول المکان است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۲ #73622819

سلام خسته نباشید
من برای شرکت پیمانکاری در شمال کار میکردم. اما در انتهای پروژه شرکت حق و حقوق من و تعدادی از کارکنان رو تسویه نکرد و من کلیه صورت وضعیت ها رو با مهر و امضای شرکت در اختیار دارم. از آنجایی که کار ما در شمال انجام میشد اما دفتر مرکزی شرکت در اصفهان اسکان داشت. هنگام اقدام به شکایت، به من گفتند که یا باید از طریق دادگاه شهری که در آنجا کار میکردی اقدام به شکایت کنی یا جایی که دفتر شرکت هست. لذا برای شکایت از این شرکت در سال نود و هفت از طریق دادگاه اصفهان پیگیری کردم و پرونده نیمه کاره مانده. اما در حال حاضر در مسجد سلیمان سکونت دارم و بعد از پیگیری شکایت متوجه شدم دفتر مرکزی جابجا شده و بنده نمیدانم در کجا مستقر هستند. با راهنمایی یکی از کارکنان دادگستری متوجه شدم که میتوانم پرونده شکایت را به مسجد سلیمان انتقال داده و پیگیری کنم چون محل کار و سکونتم آنجاست. از آنجایی که هزینه اعسار را نتوانستم پرداخت کنم اکنون شکایت من از سوی دادگاه لغو شده است.
سوال من این است آیا میتوانم در ادامه شکایتم اعلام کنم شرکت مذکور مجهول المکان است؟
و من از شهرستان محل سکونت خودم شکایتم را به انجام برسانم؟
زیرا امکان رفت و آمد به اصفهان برایم مقدور نیست.
ممنون از اینکه وقت خود را در اختیار بنده قرار دادین.
با آروزی موفقیت برای شما

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله چنانچه آدرسی ندارید میتواند مجهوال المکان اعلام نموده ووابلاغیه را نشر آگهی نمایید