آیا حکم حجر برای من صادر شده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۷ #73579776

من یه پسر ۲۲ ساله هستم . به خاطر بیماری روانی تحت درمان هستم . شنیدم درباره ی این قانون می خوام بدونم که این صادر شده برام؟ آیا پدرم قیم من هستش؟ چون تحت کنترل کامل پدر و خانوادم هستم روان پزشک امکان ثبت سند جنون رو داره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای محجوریت و نصب قیم نیاز به پرونده پزشکی قانونی و حکم دادگاه ست آنهم در صورت تقاضای والدین.

حکم حجر توسط دادگاه صادر میشود که جلسه حضوری تشکیل شده و شما به پزشکی قانونی هم ارجاع میشوید اگر هیچ کدام از این اقدامات انجام نشده خیر و اگر قبلا به شعبه دادگاه امور حسبی رفته اید از آنجا پیگیری کنید.

با سلام
این حکم از طریق دادگاه صادر میشود و صرف هر گونه بیماری روانی شامل حجر نیست. اینکه ثبت سند جنون شده یا نه را باید از دادگاه استعلام بگیرید

درود بر شما
صرف تحت درمان بودن دلیل بر حجر نیست بلکه باید رسیدگی قضایی صورت بگیرد.

خیر در صورتی که به پزشکی قانونی معرفی شده باشید از آن طریق در صورت تشخیص و تصمیم دادگاه حکم حجر صادر خواهد شد

با درود
با مراجعه به دادگستری(دادگاه خانواده واحد سرپرستی‌) موضوع را جویا شوید، با حدس و گمان نمیتوان گفت رای حکم حجر صادر شده یا خیر.

باسلام
صدور حکم حجر باید از طریق دادگاه و ارجاع به پزشکی قانونی صورت بگیرد.
با مراجعه به واحد سرپرستی دادگاه خانواده شهر خودتان ،امکان اخذ استعلام در این باره برای شما وجود دارد .