حکم پرونده تهدید و ارعاب و در مقابل کشتن طرف با اسلحه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۰ #73484308

با سلام

شخصی بعد از چندین بار تهدید و ارعاب بخاطر یک مساله خانوادگی(طلاق خواهرش و درخواست مبلغی بیشتر از مهریه برای طلاق)، با چند نفر از دوستانش به محل سکونت پدر شوهر خواهر خودش حمله کرده و با شکستن در حیاط و شیشه ها و حمله، اقدام به تهدید به قتل کردن، پدر خانواده هم در دفاع از جان و ناموس خود و خانوادش جلوی در حیاط خانه با شلیک اسلحه، مهاجم رو به قتل رسونده.

میخوام بدونم حکم همچین پرونده ای چی میشه؟

مدت زمان رسیدگی چقدر هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دفاع شرایطی دارد دفاع باید متناسب با حمله باشد.اینکه کسی فقط تهدید به قتل کند وشما بااسلحه وی را بکشید بعد عنوان کنید برای دفاع بوده قبول آن مشکل است
دراین خصوص حتما ازوکیل مجرب استفاده کنید

با سلام حکم ایشان قصاص است
مگر اینکه دفاع مشروع خود را ثابت کند که امری بسیار دشوار است،و زمان رسیدگی به پرونده ام اصولا خیلی طولانی میشود

با سلام و احترام
اگر مهاجم دارای سلاح بوده و واقعا ایجاد خطر کرده بود و طرف مقابل برای دفاع از خانواده خود اقدام به قتل کرده این موضوع در قالب دفاع مشروع قابل دفاع بود اما طبق فرمایشات شما مهاجم فقط تهدید کرده و مجهز به اسلحه نبوده پس فردی که شلیک کرده مرتکب قتل عمد شده است که منجر به قصاص نفس خواهد شدالبته شرایط دفاع مشروع باید در مورد ایشان بررسی شود و توصیه میشود حتما از وکیل کمک بگیرید