درخواست اعسار بدهکار با شرایط زیر، قبول خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #73395309

با سلام خدمت تمامی وکلا
کسی محکوم به پرداخت وجه چک ،تاخیر و تادیه و هزینه دادرسی میشود در صورتی که از او :
یک خودروی پراید - یک کارگاه تولید پوشاک با تمام تجهیزات توقیف شده است که پنج نفر کارگر نیز دارد که وی از زمان شکایت بنده یک ریال در حساب بانکیش جابجا نشده و از تاریخ مذکور هم با دسته چک خود یک فقره هم تبادل نکرده است و از او کلی فاکتور فروش پوشاک به اسم تولید و پخش خودش در سالهای ۹۲ تا ۹۵ دارم و او نیز به علت نداشتن کارت پایان خدمت طبق قانون قبل خانه اش به نام مادرش است ولی تمام قسط پرداختی بانک مسکن از کارت بانکی وی بوده است.
حال میخواستم ببینم نزدیک به ۹۰ میلیون محکوم شده است با اعسار او موافقت میشود؟
اصلا هم اعلام ورشکستگی نکرده است و او نیز در پرونده ای از من در دادسرا شکایت کرده بود که قرار منع پیگرد صادر شده است با توجه به اینکه کلی پول وکیل در دادگاه حقوقی و دادسرا و نیز هزینه کارشناسی یک نفره و سه نفره رو پرداخت کرده بود.
درخواست اعسارش موافقت میشود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خودرو که مستثنیات نیست و به میزان ارزش آن از بدهی اش می تواند کسر شود در خصوص بقیه بدهی اگر گردش مالی قابل توجه داشته و با توجه به کارگاهی که دارد و با استعلام از اداره دارایی و تامین اجتماعی ممکن است اعسار وی رد شود و تقسیط هم نشود . ضمن این که حسب ظاهر ایشان تاجر است و نمی تواند اعسار مطرح کند .

رسیدگی به اعسار با ارائه دلایل مدعی اعسار خواهد بود چنانچه او ثابت نکند نمی تواند یکجا طلب را بپردازد ممکن است پرداخت طلب قسطی شود

سلام
رسیدگی به اعسار با ارائه دلایل مدعی اعسار خواهد بود چنانچه او ثابت نکند نمی تواند یکجا طلب را بپردازد ممکن است پرداخت طلب قسطی شود