نوع مالکیت مالک ملک در خصوص عرصه و اعیان با سند تک‌برگ

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱ #73362161

سلام و خسته نباشید، شخصی سند تک برگی برای یک ملک مسکونی (واقع در داخل شهر) دارد که ظهر سند و در قسمت توضیحات نوشته شده : عرصه و اعیان زمین (وضعیت خاص طلق) به شماره ثبتی فلان به متراژ فلان متر مربع. آیا این شخص هم مالک عرصه و هم مالک اعیان موجود در این ملک است؟ و فرقی نمی‌کند که نوع اعیان چه باشد؟ چه ویلایی دو طبقه و چه برج بیست طبقه و چه ساختمان نیمه کاره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مالک عرصه و اعیان همان ملکی است که در سند ذکر گردیده است.به همان متراژی که در سند قید شده است

سلام خیر ایشان مالک عرصه و اعیان(متراژ و بنا ساخته شده) مرقوم در همان سند است نه مالک اعیانی و وضعیت موجود یا آینده زمین

دروو بر شما
بر روی سند یعنی صفحه اصلی نه در ظهر آن، در قسمت مشخصات مالک، نوع و میزان مالکیت قید شده است و در قسمت ذیل آن نیز مشخصات دقیق و کامل و نوع ملک درج شده است. توصیه میشود مدارک و سند مالکیت را حضورا یا از طریق رزرو مشاوره به روئیت اینجانب یا سایر همکاران محترم برسانید.
موفق باشید

سلام بله مالک عرصه و اعیان ملک مربوطه می باشد.

سلام باتوجه به ذکرعرصه و اعیان مالکیت عرصه و اعیان را دارا میباشد

باسلام بله مالک هر دو میباشد.

با سلام
بله مالکیت عرصه و اعیان متعلق به ایشان است.