دادخواست طلاق از سوی زوج مطرح شه یا زوجه آیا روی تقسیط مهریه و تعیین پیش قسط مهریه دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۳ #73239238

سلام.
فرض کنید دو نفر دیگه نمیخوان با هم زندگی کنن ولی طلاق توافقی هم در کار نیست.
اینکه کاری به پذیرش یا عدم پذیرش اعسار ندارم. فقط تقسیط برام مهمه چون من شنیدم وقتی درخواست طلاق از طرف زوج مطرح شه قضات خیلی سخت گیری میکنن و میگن حالا که تو میخوای طلاق بدی باید حقوق زوجه رو سریع تر بدی و ممکنه پیش قسط بیشتری تعیین کنن و اقساط مهریه رو هم کوتاهتر در نظر بگیرن.
ولی اگر از طرف زوجه مطرح شه بیشتر هوای زوج رو دارن در تقسیط
آیا این موضوع صحت داره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار می توانید تقدیم کنید ولیکن قبول ان به نظر قاضی بستگی دارد

درود بر شما، تقسیط مهریه بایستی توسط قاضی صورت گیرد، لکن چنانچه بعد از تقسیط نیز تمکن پرداخت وجود نداشت، زوج میتواند دادخواست تعدیل دهد.

درود بر شما
در مورد نحوه ی تعیین اقساط صراحت قانونی وجود نداشته و بسته به شرایط و کاملا به تشخیص قاضی است .

پذیرش اعسار بستگی به میزان اموال دارایی ها و سطح درامد شما دارد و این مسئله ربطی در طرفین دعوا ندارد البته حرف شما تا حدودی قابل تامل است و بستگی به نظر قاضی دارد

چنانچه طلاق از سوی زوج مطرح شود نیاز به دلیل ندارد فقط باید حقوق مالی زوجه از جمله مهریه را پرداخت کند لذا اگر توان پرداخت مهریه را یکجا ندارد و مالی ندارد و درامد خیلی پایین دارد میتواند تا قبل از صدور حکم قطعی بابت مهریه دادخواست اعسار بدهد تا منجر به جلب نشود

آقای محترم درصورت محکومیت میتوانی دادخواست اعسار بدهید

سلام.
خیر در دعوای اعسار از پرداخت محکوم به، به وضعیت و توان مالی زوج در پرداخت توجه میشود ودادخواست طلاق موثر در میزان اقساط نیست