میتونم شکایت کنم و مهریمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۰۳ #73193206

با سلام
من دارم از همسرم جدا میشم ایشون تو سند ازدواج من دستکاری کردن و نوشتن که من مهریمو بخشیدم این کارو خودش انجام نداده به کسه دیگه که این کارو کنه که دستخطش شبیه منه و امضا هم داره

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما میتوانید شکایت کیفری مبنی بر جعل اسناد رسمی علیه همسرتان انجام دهید
وهمچنین میتوانید مهریه خود را به اجرا گذارید

باسلام
شکایت کرده ودرخواست ارجاع به کارشناس دهید درصورت اثبات مجازات دارد و مهریه هم باید پرداخت شود

با سلام..
در صورت داشتن اطمینان مبنی بر ارتکاب عمل جهل، می توانید علیه ایشان، شکوائیه ای تحت عنوان جعل اسناد رسمی مطرح نمائید که پس از ارجاع امر به کارشناس استکتاب خط و امضاء و در صورت اثبات مراتب جعل، مهریه شما مطابق مندرجات سند اصلی، قابل مطالبه می باشد..
موفی باشید..

سلام
در صورت اثبات جعل قابل پیگیری است

درصورت اطمینان میتوانید بابت جعل در اسناد رسمی شکایت کنید

باسلام
با شکایت از ایشان به اتهام جعل و پس از اثبات مهریه قابل مطالبه است .

درود
شکایت جعل مطرح کنید اگر ثابت شود جعل ایشان مهریه قابل مطالبه است.