دادخواست تعدیل مهریه هر چند ماه بار یکبار میتوان داد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷۳ #73165586

سلام وقتتون بخیر
با توجه به اینکه همسر سابق من هنوز سه ماه از رای قطعی دادگاه نگذشته دوباره دادخواست تعدیل داده شایان ذکر است که حکم قبلی هر ۵ ماه یک سکه بوده که الان سه ماه نگذشته دوباره دادخواست تعدیل داده و ثبت شده و‌اینکه اصلا تا به حال قسطی نپرداخته و اقساط معوقه ایشان ۱۴ سکه میباشد سوالم این است
‌که آیا ابتدا نباید اقساط معوقه خود را بپردازد و بعد اقدام به دادخواست تعدیل کند ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتغییر قیمت سکه و نرخ تورم هرزمان قابل طرح است

محدودیت زمانی وجود ندارد.

با توجه به تورم موجود می توانید دادخواست تعدیل را تقدیم دادگاه نمایید لذا مهلت خاصی ندارد

سلام و درود، درخواست تعدیل با توجه به شرایط اقتصادی محدودیتی ندارد اما اقساط معوقی که در گذشته لزوما بایست پرداخت می شده اند و تخلف شده است، اصولا باید پرداخت گردد؛ موفق باشید.

با سلام..
درخصوص درخواست تعدیل از اقساط اعسارصادره، طبق قانون، قاعده زمانی مشخصی برای آن تعریف نگردیده و جهت طرح دادخواست الزامی برای پرداخت اقساط معوقه وجود ندارد..
فقط در صورت وجود اقساط معوقه طبق اظهاراتتون، می توانید از اجرای احکام حکم جلب وی را درخواست و نسبت به دستگیری و زندانی نمودن وی اقدام نمائید..
با توجه به اینکه طبق قانون اعسار امر حادثی می باشد که با وضیعت فرد در هر زمان دستخوش تحول گردد.. به این معنی که ممکن است شغل و درآمد و دارایی فرد در هر زمان تغییر نموده و به زبان ساده میزان درآمد و یا دارایی وی کم و زیاد شود..
بنابراین فرد مدیون می تواند با توجه به وضیعت درآمد شغلی و دارایی و همچنین نوسانات قیمت سکه و تغییرات فاحش بازار، بسته به توانایی خود، به استناد تبصره ماده ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب ۱۳۹۴ دادخواست تعدیل اقساط صادره را از دادگاه بخواهد..
موفق باشید..

پذیرش تقاضای تعدیل صرفا با توجه به تغییر فاحش نرخ تورم و اوضاع اقتصادی کشور است و موعد زمانی ندارد.

سلام
مدت مشخصی ندارد با تغییرات فاحش و نوسانات بازار سکه و قیمت آن می توانند دادخواست تعدیل بدهند.