شخصی برای کسب اطلاعات به من نزدیک شده و حالا به من تهمت میزند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۴ #73088461

با سلام
خانمی به قصد کسب اطلاعات از زندگی خصوصی من از طریق یک ارگان امنیتی وارد زندگی من شد ولی در اثناء عاشق و مورد علاقه هم شدیم بنده چون متوجه این شدم که ایشان ماموریت داشته اند از ایشان دوری کردم ولی ازاله بکارت انجام گرفته شده بود با عقد و محرمیت صحیح، حال با توجه به در دست داشتن ابزارهای اطلاعاتی بنده را بفشار انداختند و تهمت زدند که با زنان شوهر دار و دختران زیادی در ارتباط بودم ولی خدا را شکر هیچ کدام را ثابت نکردند ولی این داستان ارتباطم با همه این زنان را در شهر پخش کردند و آبرو ریزی اساسی کردند و باعث بیکاری و اخراجم از محل کار شدند، حالا نه اثبات میکنند که این ارتباط بوده نه به دادگاه میفرستند تا ثابت شود دروغ بوده شکایت هم میکنم نامه هایم انگار نیست میشوند و به هیچ جایی دسترسی نمیتوانم داشته باشم و این داستان ما الان دو سال است ادامه دارد و تمامی ندارد.
چکار باید بکنم؟
هم درباره ازاله بکارت دختر که پدر و جد پدری ندارد شاکیست.
هم درباره تهمتهای دروغ این افراد.
هم درباره خلاص شدن از این ماجرای کثیف که بخاطر حسادت بوجود آمده.
هم این که همیشه گفتند که شنود تلفنی میشوم.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر محرمیت و عقد وجود داشته است ازاله بکارت مسموع نیست و قابل پیگیری نمی باشد.
در خصوص افترا و تهمت و نشر اکاذیب میتوانید طرح شکایت در دادسرا نمایید .

اگر عقدکردید ، بحث ازاله بکارت منتفی است .

اگر بین شما آنگونه که عنوان نمودید عقدی وجود داشته شکایت ازاله بکارت بی معناست حال که اتهامات شما اثبات نشده و اعتقاد دارید که این عناوین همگی تهمت بوده به عنوان مفتری از مسببین آن شکایت نمایید و برای مساله مفقود شدن شکایات، بهتر است رونوشت شکایت را علاوه بر دادسرای محل وقوع جرم به چند مقام و مرجع قضایی بالاتر با قید علت زدن رونوشت نیز ارسال نمایید.

اگر برای عقدتان مدرک دارید قانونی شکایت تهمت و افتراء بنمایید