میگه طلاق نمیگیرم خودم میتونم اقدام کنم ولی توان پرداخت مهر او را ندارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۸ #73036449

سلام من همسر دوم گرفتم و صیغه ای ۹۹ ساله کردم و هنو از همسر اول جدا نشدم و خونه رو ترک کردم با همسر دوم هستم همسر اول شکایت نفقه کرده که پرداخت میکنم ولی میگه طلاق نمیگیرم همه جا هم ابروی من و برده من میخوام طلاق یدم خودم میتونم اقدام کنم ولی مهرشو کامل ندارم بدم اون قبلا هم ازدواج داشت طلاق گرفته و من بخاطر بی ادبی و کولی بودنش نمیتونم تحملش کنم و ارامش و ازم گرفته یه بچه هم دارم که چند وقت دیگ میشه هفت سال میخوام ازش بگیرم میشه چیکار کنم من تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت درخواست طلاق از سوی زوج باید کلیه حقوق مالی از جمله مهریه و ..... همسرتان را پرداخت کنید اگر درخواست طلاق از طرف همسرت بود اونموقع با اعسار شما براحتی موافقت می کردند ولی چون از طرف شماست باید بپردازید

اعسار میتونی بدی اما اغلب دادکاهها با با چنین درخواستی موافقت نمی کنند
همسر دوم هم همسر شماست
دراین خصوص هم مرتکب جرم شدی درصورت شکایت همسر اول قابل مجازات هستید

درود
می توانید اگر تمکن مالی ندارید دادخواست اعسار بدهید برای حق و حقوق مالی زوجه. حضانت پس از ۷ سال با رعایت مصلحت طفل با پدر است

درود بر شما، چنانچه تمکن پرداخت ندارید بهتر است دادخواست اعسار دهید چرا که به هرحال پرداخت تمام حقوق مالی زوجه با طلاق از سوی شما برعهده ی شما خواهد بود. در خصوص فرزندتان نیز بعد از ۷ سالگی قانونا حضانت با شما خواهد بود و مادر تنها حق ملاقات بر اساس زمان و چگونگی تعیین شده از سوی دادگاه خواهند داشت.

درصورتیکه قصد طلاق دادن همسرتان را داشته باشید وفق قانون باید همه حقوق مالی او از جمله مهریه و نفقه و اجرت المثل و حتی نیمی از اموال دوران زوجیت را به ایشان بپردازید گرچه از قانون اعسار هم می توانید برای تقسیط حقوق ناشی از زوجیت استفاده نمایید . ولیکن با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی موجود بنظر می رسد اقدام شما هم موجب هتک حرمت و آسیب روحی به ایشان شده است و حتی در صورت ثبوت ازدواج مجدد شما همسرتان نیز حق طلاق دارد . بهتر است مراقب باشید اختلافات شما موجب آسیب به فرزندتان نگردد .

در صورت طلاق از سوی زوج باید تمام حقوق مالی زوجه پرداخت شود.میتوانید با دادخواست طلاق درخواست اعسار هم بدهید تا تقسیط شود.
حضانت فرزند بعد از ۷ سال با پدر است مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت.