متهم پرونده من هستم یا فقط به عنوان مطلع منو خواسته اند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۴۲ #73024428

سلم وقت بخیر یه ابلاغ به عنوان ادای توضیح به عنوان مطلع برام آمده
و دو نوع مطلع داریم یکی اینکه متهم هستم ولی بازپرس اطلاعاتی برا متهم کردن نداره و واسه همین احضار کرد تا برم پیشش یکی دیگه اینکه اون کسی که شکایت کرد منو به عنوان مطلع خواست و بازپرس منو احضار کرد
درسته؟
واینکه من تو سیستم قسمت روند پرونده رو خواستم ببینم نوشت شما ذی سمت یا نماینده حقوقی نیستید و نتونستم چیزی ببینم
با این توضیحات سوالم اینه وقتی روند پرونده رو نمیتونم ببینم کدوم یکی از اون دو نوع مطلع هستم
یعنی متهم پرونده هستم یا فقط به عنوان مطلع منو خواست
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما صرفا به عنوان مطلع احضار شده اید

درود بر شما، در این مورد به عنوان مطلع احضار شدید، چنانچه عنوان اتهامی مربوط به شما باشد، به عنوان متهم احضار خواهید شد.

باسلام ممکن است مطلعی باشید که فعلا مدارکی دال بر مجرمیت شما وجود ندارد در صورتی که جرمی به شما استناد داده شود بایستی با ابلاغیه دیگربه عنوان متهم حضور پیدا نمایید.

سلام در حال حاضر فقط مطلع هستید تا وضع پرونده معلوم شود

نخیر فقط بعنوان مطلع احضار شدی

با درود
بعنوان مطلع احضار شده اید، اگر متهم شناخته شوید، سری بعد می‌بایست بعنوان متهم شما را احضار نمایند. (جداگانه)

باتوجه ب توضیحات شما و ابلاغیه مبنی بر ادای توضیح چنین برداشت میشود ک اتهامی فعلا متوجه شما نیست و صرفا بعنوان مطلع احضار شده اید