آیا من می توانم مجدد یک دادخواست جدید برای تعیین داور ثبت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #72968007

با سلام
برای بحث تعیین داور طرف مستنکف قبلا دادخواست داده بودم ولی به علت شکلی قرار عدم استماع صادر شد و بعد از اصلاح و ارسال مجدد اظهارنامه برای خوانده و رفع مشکل شکلی درخواست تجدید نظر داده ام ولی متاسفانه وقت نظارت برای اواخر فروردین نود و نه تعیین شده که واقعا کارایی نداره برای مشکل من
سوالی که داشتم این هست آیا من می توانم مجدد یک دادخواست جدید برای تعیین داور ثبت کنم بدون توجه به این درخواست تجدید نظر و مشکلی در روند رسیدگی به دادخواست جدید از هر نظر( نظر دادگاه یا اعتراض خوانده به عدم تعیین تکلیف پرونده مشابه) پیش نمیاد ؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید داور جدید را با ارسال اظهار نامه اقدام فرمایید

شما دادخواست خود را استرداد نمایید و با ارسال اظهارنامه داور خود را معرفی کرده و از طرف مقابل درخواست نمایید نامبرده نیز ظرف۱۰ روز داور خود و داور مشترک را انتخاب نماید