چگونه می توانم از شهرداری بابت مجوزی که داده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۲ #72962305

با سلام

اداره دولتی بدون اخذ پروانه اقدام به ساخت و ساز نمود و بعد از مراحل سفت کاری و در مراحل پایانی کار و با زیر فشار قرار دادن شهرداری اخیرا پروانه ساختمانی را اخذ نمودن
حال ساختمان دولتی مذکور برای بنده مشکلاتی ایجاد نمود که با توجه به تامین دلیل ۲۵% افت برای ساختمان بنده قید نمود .
حال سوال بنده اینه که اینجانب از چه مرجعی اقدام و در خصوص تخلفات فوق بنده چه میتوانم بکنم و چه حقی برایم حاصل میگردد و شکایت بنده از چه باب میتواند باشد حقوقی و یا کیفری
لازم به ذکر است پرونده از سوی شهرداری منطقه به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ارجاع داده شد،و حکم برائت صادر و مجوز پایان کار داده شد.....
ضمنا در مورد ادعاهای بنده موارد کاملا مکتوب موجود می باشد.
ممنونم راهنمایم فرمایید

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مرجع رسیدگی به خسارات وارده به اشخاص محاکم دادگستری است. شما می توانید با ارائه دادخواست به دادگاه عمومی (از طریق دفاتر الکترونیک قضائی) خسارات وارده به جهت افت قیمت ساختمان را مطالبه فرمائید