چکار باید بکنم که حقم پایمال نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۰ #72914950

سلام
من هفته پیش حدود ۱۲ عدد لباسشویی تحویل باربری دادم که بفرسته مشهد وقتی اونجا رسیده یه دونش کف تریلی افتاده بوده یعنی توی گاراژ مشهد تخلیه نشده، صاحب باربری گفتش دوربین دیدیم از دست کارگرا خودمان پرتاب شده، ولی ابتدا قبول کرد شفاها که هزینش را پرداخت کنه اما کارشناسی خودمون مبلغ ۱.۵ میلیون هزینه درست شدن هست، حالا فقط منو امروز و فردا میکنه، همکارم مشهد بارهای سالم را تحویل گرفته و اون خراب را نگرفته و رسید کرده که این تعداد سلامت و یک عدد خراب بوده که تحویل نگرفته.
میخوام قدم به قدم بگید من چکار کنم؟
که به حق پایمال شدم برسم؟
ممنونم از لطفتان

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به استناد رسید باربری مطالبه خسارات وارده را نمایید .

سلام
شما می توانید از متصدی حمل و نقل مزبور در شهری که بار را ارسال کرده اید مطالبه خسارت کنید.

با سلام شما می توانید در مشهد دادخواست مطالبه خسارت علیه شرکت حمل و نقل مطرح نمایید

سلام
بهتر است به استنادرسید دریافتی قبل از هر چیز اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر جبران خسارت وارده با تعیین مبلغ نمایید و مهلتی مثلا ۳ روزه تعیین نمایید و اگر در مهلت اقدام ننمود علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید