آیا باید خودم به اون شهر برم نامه رو ببرم محل کار همسرم یا دادگاه خودشون نامه رو میفرستن محل کارش؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #72769995

سلام من درخواست تامین خواسته دادم از طریق اجرای احکام نامه ای رو به دادگستری شهری که همسرم اونجا کار میکنه فرستادن

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر منظور شما ارسال دستور نیابتی برای توقیف اموال شخص باشد در اینصورت با کسب اطلاع از شعبه محترم اقدام نمایید

با سلام وقت شما بخیر
رای در مرحله اجرا برای فرد ابلاغ قانونی میشود تا نسبت به مبلغ محکومیت و اجرای ان اقدامات لازمه را انجام نماید در غیر این صورت ودر صورت توجه به موضوع منجر به جلب طرف محکوم شده میشود.حضور فیزیکی شما الزام نیست.منتظر قطعی شدن در مرحله اجرا و اتمام مهلت شوید تا بتوانید اقدامات اجرا انجام شود تا به حق قانونی خود برسید. البته توضیحات تقریبا مبهم است و ارائه راهکار به صورت کلی بیان شد. قطعا با ثبت درخواست ارزیابی پاسخ جامع تری دریافت خواهید نمود .موفق باشید

توضیحات مبهم است
به شعبه مراجعه کنید و سوال خود را مطرح نمایید