من با این شرایط میتونم حکم رشد بگیرم که اختیارم تماما دست خودم باشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۴ #72736355

سلام من دختر ۲۲ ساله هستم و تحت فشار روحی پدرم هستم. ایشون اخلاق خوبی دارند ولی بسیار دهن بین هستند. بصورتی که سر ازدواجم الان دچار مشگل شدم. ۴ ماهه نامزد هستم و پدرم بخاطر مخالفت های فامیل می‌خواهند این ازدواج را بهم بزنند یا سر دانشگاه رفتن که بعد از همه کارهای ثبت نامی به حرف یکی از عمو هایم گوش کردند و مانع رفتن من به دانشگاه شدند.
اختیاراتی از قبیل ازدواج و تحصیل و غیره؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،وتبریک سال نو،حکم رشد کسانی نیازدارندکه سن آنهاکمتراز۱۸سال می باشد،واینکه حکم رشد، نیازشما را ازلحاظ امورات مالی برطرف میکند،پس باسن۲۲سال نیازی به حکم رشدندارید،این موضوع را مدنظر داشته باشید که فرزندان اناث تازمانی که ازدواج نکرده تحت تکفل پدرمیباشندکه میتوانددانشگاه رفتن شمارا بامشکل مواجهه کند،درمورد نامزدتان اگه موردپسندشماهست ومشکل خاصی نداره وپدربه بهانه های واهی میخواهداین نامزدی رابرهم بزند میتوانید به دادگاه مراجعه واجازه مخصوص بگیرید،جسارتا اگه باکره نیستید به اجازه پدر برای ازدواج نیازی نیست،موفق ومؤید درپناه ایزدمنان

دوست عزیز شما به سن رشد رسیده اید ونیازی به این کار نیست و اختیار امور خود را دارید وکسی نمیتواند مانع شماشود

اگر هنوز عقد نکرده باشید نیازمند اجازه پدر هستید

شما به سن قانونی رسیده اید و نیازی به حکم رشد نداشته و میتوانید تصمیمات لازم در خصوص امور شخصی و قانونی خود بگیرید . فقط در موضوع ازدواج نیازمند اذن پدر هستید که در آن مورد نیز با اخذ اجازه از دادگاه میتوانید اجازه عق دریافت نمایید .

سلام
با توجه به سن شما که نوشته اید ۲۲ ساله هستید از نظر قانونی مستقل بوده و نیاز به حکم رشد ندارید و می توانید در امور تحصیل و ازدواج خود مستقلا تصمیم بگیرید و اگر عقد نکاح منعقد شده باشد بر هم زدن آن نیز با تمایل و اختیار خود شماست ولی اگر صرفا نامزد کرده باشید و قوع عقد نکاح باید با اجازه پدر شما باشد.