بنده باید چکار کنم چه طوری میتونم به حقم برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #72733057

در سال ۹۴ منزلم بر اثر ساخت و ساز اپارتمان در ضلع شرقی منزلم توسط همسایه تخریب گردید که بنده تامین دلیل گرفتم و کارشناس دادگستری درسال ۹۴ خسارت را چهل میلیون براورد کرد طرف مقابل به ان احتراز کرد شد ۳۵ میلیون به اونم اعتراض کرد شد ۳۰ میلیون هئیت سه نفره ۲۵ میلیون و با اعتراض اون اقا هیئت پنج نفره کردش ۲۰میلیون بعد از چهار سال و با وجود تورم چهار ساله بنده نمیتونم یک ستونشم بر پا کنم و در این مدت چهار سال آقا اومد یک خونه رهن کرد ۲۵۰۰ هزار تومن و دیه داد و یک ماه اجاره خونه داد و بعدش کشید خودشو کنار و اجاره افتاد گردن خودم حالا بعد از اینکه رای دادگا صادر شده مبلغ ۳۲ میلیون توی این مدت اجاره پرداخت کردم و ۲۰ میلیون خسارت دارم میگیرم ولی ۳۲ میلیون اجاره که پرداخت کردم میگن به عهده خودته بنده باید چکار کنم چه طوری میتونم به حقم برسم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما از بابت ۲۰ میلیون خسارتی که پرداخت کردید چنانچه در دادخواست قبلی و نظرات کارشناسی قبلی لحاظ نشده اند می توانید مجددا دادخواست مطالبه بدهید.