پرونده ای که رای قطعی صادر شده را میتوانیم به دیوان ارجاع دهیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۱ #72663046

با سلام
لطفا راهنمایی فرمایید
پرونده ای که رای قطعی صادر شده را میتوان اعتراض و به دیوان عدالت ارجاع داد. یا نحوه باز کردن پرونده رای صادر شده را اعلام کنید
ممنون از بابت خدماتی که در اختیار مردم ضعیف قرار میدهید اجرتون با خدا

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
پرونده های در صلاحیت دیوان عدالت منحصر و مشخص هستند در صورتی که رای یا نظریه از مرجع مذکور در قانون صادر شده باشد قابلیت اعتراض در دیوان عدالت را دارند

درود بر شما، چنانچه رای صادره دارای جهات اعاده دادرسی باشید میتوانید اقدام کنید و با استناد به ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور کنید، نه دیوان عدالت.

در صورتی که جهات اعاده دادرسی فراهم باشد می توانید از طریق اعاده دارسی اقدام نمایید

باسلام
بله ، اگر رای قطعی صادر شده باشد میتوانید اقدام کنید

دیوان عدالت اداری با دیوان عالی کشور فرق دارد.
شما باید موضوع شکایت خود را بیان کنید تا پاسخ مناسب دریافت کنید.
احتمالا منظور شما نحوه اعمال ماده ۴۷۷ باشد که باید دادنامه صادره خلاف بین شرع شناخته شود تا درخواست اعاده دادرسی شما پذیرفته شود

سلام بزرگوار
موضوع پرونده و عنوان آن را اعلام نکردید و نوشتید دیوان عدالت !
برای مشاوره صحیح می بایستی موضوع و عنوان دقیق را اعلام ، نمایید و ضمنا متن رای بررسی شود و دلیل اینکه خواستار ارسال به دیوان(عالی یا عدالت !) را هم بیان کنید تا در این خصوص راهنمایی مناسبی ارائه گردد
لازم هست سوال تون را کامل تر و با مشخصات بیشتری درخواست دهید

درود برشما
بسته به موضوع ان دارد سوال را کلی طرح نمودید.ضمن اینکه دیوان عدالت نیست دیوان عالی کشور است.