چطوری میتونم این سوء پیشینه رو حذف و از سیستم پلیس اماکن حذف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #72636690

با عرض سلام خدمت وکلا محترم
بنده سال ۱۳۸۶ نماینده بازاریابی یک شرکت طرف قرارداد بانک ___ در استان اصفهان بوده ام
این شرکت یا بانک __ سهوا نامه مجوز فعالیت بنده را به بانک ___ اصفهان ارسال نکردند و بانک اصفهان به جرم کلاهبرداری از دست بنده شکایت کردند و آگاهی اصفهان بدون اطلاع و بدون اینکه اجازه دهند بنده مدارک فعالیت خود را به همراه ببرم بنده را جلب کردند و به شعبه بازپرسی بردند و حتی اجازه تماس با اقوام را ندادند
این اتفاقات روز پنج شنبه افتاد و بنده بالاجبار و با دستور بازپرسی به زندان مرکزی منتقل شدم و ۴ روز آنجا بودم و با قرار وثیقه و بازجویی آگاهی آزاد شدم
و پرونده بعد از گذشت چند ماه و ارائه مدارک بنده بسته شد و بنده تبرئه شدم الان بعد از گذشت چندین سال سوء پیشینه میگیرم سوء پیشینه بنده به عنوان کلاهبرداری درج شده و یا هر اقدامی دیگه مثل اخذ اینماد از سازمان مربوطه یا فعالیت در تاکسی های اینترنتی مثل تپ سی میکنم عدم تائید پلیس اماکن برای بنده درج میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رای برائت خود را به اداره آگاهی برده و تقاضای رفع سو اثر نمایید یا اینکه به دادگاه صادر کننده ی رای قطعی برائت مراجعه نموده و درخواست خویش را مبنی بر رفع سو اثر تقدیم نمایید

باسلام
سابقه شما قابل حذف شدن نیست .
سابقه بازداشت شما در سجل کیفری شما ثبت شده ولی سوءپیشینه کیفری موثر محسوب نمی شود .