واگذار نکردن زمین از طرف شرکت تعاونی استانداری چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #72538714

با سلام و درود
پدرم در سال ۱۳۸۲ امتیاز یک قطعه زمین را از شرکت تعاونی مسکن استانداری خریداری کرد و همون موقع ثمن معامله را پرداخت کرد. در سال بعد قرعه کشی صورت گرفت و قرار شد عملیات مربوط به تحویل سند و صدور پروانه صورت پذیرد.
متاسفانه تا سال ۱۳۹۵ هیچ کاری انجام نشد و از پیگیری های پدرم نتیجه ای حاصل نشد. در سال ۱۳۹۵ پدرم فوت کرد و اینجانب پسر مرحوم پیگیری قضیه زمین شدم.
اعضای شرکت تعاونی که بازنشسته شدند اعلام کردند که زمین مشکلات حقوقی دارد و بعد از حل مشکلات زمین واگذار میشود. متاسفانه هیچ خبری نشد. در سال ۱۳۹۸ با یکی از اعضای شرکت تعاونی صحبت کردم که گفتند که شما کل پول زمین را پرداخت نکردید و باید در سال ۸۶-۸۷ چهار میلیون دیگر باید پرداخت کنید والان باید ۲۰۰-۳۰۰ میلیون پول پرداخت کنید تا سند زمین را تحویل دهیم.
هیچ گونه ابلاغیه ای مبنی بر پرداخت پول در سال ۸۶-۸۷ هم نداده اند و خودشان اعلام کردند ما توی برد اداره اعلامیه زدیم و اینکه شما متوجه نشدین مقصر خودتان هستین.
خواهشمندم در این زمینه به من کمک کنین و بگین از چه طریق حق خودم و خانواده ام را بگیرم.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام یک دادخواست توسط کلیه وراث به خواسته الزام به تسلیم زمین مطرح تا رسیدگی شود

با دریافت فرم گواهی انحصار وراثت و سایر مدارک و مستندات از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند انتقال علیه تعاونی مسکن مطرح نمایید تا به نتیجه برسید.