نقل و انتقال خودرو در صورت عدم مراجعه مالک برای انتقال چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #72472323

سلام ، من ماشینی خریده ام و وجه آن را هم کامل پرداخت کرده ام ، فروشنده هم اسناد و کارت و برگ سبز همه را ب من داده. سند و مدارک بنام مالک اصلی آن است،اکنون ک من سراغ مالک رفته ام تا سند و پلاک را بنام من بزند، بهانه آورده ک فروشنده قبلی تمام بهای خودرو را نداده و منتظر است بقیه مبلغ را بدهد اون وقت انتقال رو انجام میده، منم ک جویا شدم فهمیدم ماشین چن دست چرخیده و کسی ک من باهاش معامله کردم نفر سوم یا چهارم است، حال باتوجه ب این قضیه و عدم مراجعه مالک،من برای انتقال سند و پلاک بنام خودم چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید علیه همه ایادی قبلی تا مالک اصلی ، دادخواست بدهید . موضوع خواسته چنین است :
اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به فک پلاک و الزام بت نظیم سند رسمی . برای تنظیم دادخواست با بنده تماس بگیرید .