در دادگاه برای اثبات روابط بین زن و مرد چه مدارک و ادله محکمه پسند نیاز است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۷ #72452763

سلام
پرینت حساب بانکی به نام شخص واریز کننده نمی باشد. چون خودش کارمند بانک است و کارش را بلد. حتی سیم کارت های ارتباطی نیز به نام افراد مختلف می باشد. شهودی ندارم و انهاییکه چیزی می دانند حال انکار می کنند و اظهار بی اطلاعی می نمایند. فقط همسرم که اعتراف کرده میگوید شکایت کن و همه چی را انکار میکنم و حتی می گویم به زور از من اعتراف مکتوب گرفتی. حتی متاسفانه فیلم یا عکسی از آنها ندارم و حتی همسرم که همه چی را به آن اطلاع داده او نیز گفته همه روابط را انکار و حاشا کنیم چون شوهرت هیچ مدرکی علیه ما ندارد که بخواهد قانونی کاری انجام دهد.
سوال من اینست من برای پیگیری این مسئله در دادگاه باید دنبال چه مدارکی باشم؟
که آنها از لحاظ قانونی قابل استناد باشند و طرح شکایت با چه مضمونی باشد که در دادگاه به نتیجه برسم؟
در ضمن آن مرد با اعلام اینکه وکیل میگیرم و شوهرت را در دادگاه به علت تهمت و افترا محکوم میکنم به همسرم گوشزد کرده.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست دریافت ریز مکالمات همسرتان را بنمایید و عنوان کنید سریال گوشی که سیم کارت ها از آن استفاده شده است را مشخص کنند و به این استناد خط اصلی فرد که داخل گوشی مورد استفاده قرار میگیرد نیز مشخص میشود . ولی چون مدرک کافی ندارید فعلا صبر کنید بالاخره در طی زمان مدارکی را شامل: مکالمات تلفنی- شاهد - فیلم و عکس را می توانید جمع آوری و سپس جهت اثبات بیانات خویش در دادگاه اطمینان بیشتری خواهید داشت.

سلام
طرح هر شکایتی نیازمند دلیل و درک مثبته می باشد و نمیتوان به صرف ادعا بدون ارائه دلیل ادام به طرح شکاست کرد دراین صورت هم شکاست رد شده و هم ممکن است طرف دعوا اقدام به طرح شکایت تهمت و افترا علیه شما نماید

سلام
چهار مرد عادل بالغ که ارتباط نامشروع را عینا دیده باشند شهادت دهند

شکایت رابطه نامشروع باید مستند به ادله اتهامی قابل اتکایی باشد با اوصافی که ذکر کردید مستندات کافی وجود ندارد. و احتمال برائت متهمین و طرح شکایت افترا وجود دارد.

سلام- باید مدارک لازم و کافی جهت اثبات اظهارات خویش در دادگاه داشته باشد در غیر اینصورت شکایت شما رد خواهد شد. مدارک لازم شامل شاهدین عینی- پرینت پیامک ها و ضبط مکالمات تلفن از مخابرات طبق دستور دادگاه-فیلم و عکس مبنی بر اثبات رابطه