با دختری رابطه داشته ام، خانواده اش مرا تهدید به آبروریزی و شکایت کرده اند، آیا میتوانم منکر گفته های آنها شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۵ #72420189

سلام.
من حدود ۱ ساله که با دختری دوست هستم، رابطه جنسی داشتیم و پرده بکارتشو زایل شده،حالا به عمش گفته و عمه اش هم گفته باید بگیریش. در صورتی که از اول گفته بودم ازدواجی در کار نیست، عمش تهدید کرده که میام محل کارت آبروتو میبرم و ازت شکایت میکنم، میخوام بزنم زیر همه چی.
اگه اومد محل کارم میخوام ازش بخاطر افترا شکایت کنم، بنظرتون چیکار کنم؟
چی میشه؟
خیلی استرس دارم.
از آبروریزی میترسم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت شما در مرحله اول عرض کنم که به دلیل رابطه نامشروع جنسی محکوم خواهید شد ودر رابطه باطرح شکایت وتهدید به آبروریزی از طرف خانواده دختر خانم بایدسعی کنید رضایت آنها را بگیرید

بسمه تعالی : بستگی به شکایت دختر و پدرش دارد . اگر دختر ناراضی بوده و اجبارا با ایشان نزدیکی و ازاله بکارت شده باشد مجازات شما شلاق و حبس و پرداخت دیه خواهد بود اما اگر به رضایت دختر باشد محکوم به دیه خواهید شد . حال در مورد اول و دوم در صورت خواندن صیغه نکاح ولو بدون اذن پدر تبرئه میشوید زیرا با توجه به ازاله بکارت ، مورد اذن پدر نیز از محل خارج و ساقط گردیده

دوست عزیز
شما مرتکب عملی شده اید که در صورت اثبات مجازات های سختی در پی دارد
انکارشما وقتی تمامی قرائن و مدارک بر علیه شماست بی فایده است
تنها راه حل جلب رضایت طرف مقابل اتان هست

شما خیلی راحت گرفته اید این ماجرا را .‌درصورت شکایت واثبات‌آن مجازات سنگینی خواهید داشت لذا پیشنهاد می گرددتا شکایت نشده مذاکره کرده و حل وفصل نمایید

با احترام بهتر است به این مسئله از زاویه دید طرف مقابل و خانواده ایشان و آینده دوستتان نگاه کنید. بدیهی است اینگونه رفتار ها چنانچه در دادگاه اثبات شود مجازات سختی در پی خواهد داشت. چه بسا مرتکب مجبور به پرداخت ارش البکاره... و مهرالمثل گردد اثبات شرعی اعمال یاد شده موجب حد و در حالت خفیف تر موجب محکومیت به ۹۹ ضربه شلاق خواهد شد. دنبال راهکاری برای قبول مسئولیت و جلب رضایت شاکی باشید، به نفعتان است.