هر هفته درخواست دیدن من را دارد؛ اگر درخواستش را رد کنم؛ چه عواقب قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #72336283

دختری ۱۶ ساله دارم بعد از طلاق با مادر زندگی میکند و نفقه اش را پرداخت میکنم اما او هر هفته درخواست دیدن من را دارد ایا میتوانم درخواستش را رد کنم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر فرزندتان تقاضای زندگی با شما را دارد بهتر است او را قبول نمایید احتمالا در کنار مادر به هر دلیلی دچار فشار و ناراحتی بوده و بهتر است در کنار شما باشد اما اگر هدف دخترتان دیدار باشماست به هر حال شما پدر او هستید و تمایل دارد هر دوی شما را باهم داشته باشد و این حق را از او سلب نفرمایید
در نهایت قبول یا رد دیدار و یا حضانت با خود شما میباشد .

نفقه تکلیف شما می باشد لاکن در خصوص اینکه دخترتان با شما درخواست ملاقات دارد چنانچه این درهواست برای حضانت باشد شما مکلفید حضانت ایشان را به عهده بگیرید چون بعد از سن ۹ سالگی دختر اختیار دارد تحت حضانت پدر باشد یا مادر.