آیا میتوان از طریق وکالتنامه محضری حق برداشت از حساب بانکی را به وکیل انتقال داد؟

پرسیده شده
۷۷ پاسخ ۲۵,۱۴۲ #72272

سلام و خسته نباشید
آیا میتوان از طریق وکالتنامه محضری حق برداشت از حساب بانکی را به صورت تام الاختیار به یک وکیل انتقال داد؟

و آیا همان وکیل میتواند بدون حضور صاحب حساب در بانک و فقط با استفاده ازسند وکالتنامه ، پول از حساب مذکور برداشت نماید؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله وکیل در محدوده اختیارات اعطایی از سوی موکل حق اقدام دارد.
موفق باشید

باسلام
بله با یک وکالت نامه رسمی و محضری میتوان برداشت از حساب ، واریز وجه و.... به وکیل خود واگذارکرد.

بله امکان برداشت از حساب با وکالت‌نامه هست

باسلام
هر دارنده حساب بانکی می تواند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی استفاده از خدمات بانکی باید صریح موارد اقدامی یا وکالت تام به دیگری منتقل کند و سپس دارنده وکالت نامه می تواند با ارائه اصل وکالت نامه به هر یک از شعب ان بانک از ان خدمات بانکی مورد وکالت استفاده نماید

با سلام. مانعی ندارد و بدون حضور موکل میتواند انجام دهد.

باسلام . بله در صورت داشتن وکالت نامه رسمی و تام لاختیار بلامانع است و منع قانونی ندارد.

باسلام بله میتوان باوکالتنامه حق برداشت از حساب به وکیل تفویض نمود.