دادگاه میتواند با اینکه کل خواسته و اضافات گرفته شده همچنان پولهای حساب را برداشت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۷ #72267370

اگر شاکی اصل پول و خیارات دادرسی و دیرکرد و هزینه اجرا را برداشته و رضایت بدهد در همان دادگاه برای رفع مسدودی نیاز بهه حضور فردی که حسابش مسدود شده هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سلام. خیر نیازی به حضور محکوم علیه نمی باشد.

بله خواتده بااستنادبه پرداخت تقاضای رفع توقیف ازحسابهایش میکند

خیر نیاز به حضور فردی که حسابش مسدود شده است نیست.و شاکی می‌تواند درخواست رفع مسدودی را با سایر مدارک مربوطه به اجرای احکام ارائه دهد .و برای رفع مسدودی حساب ها اقدام کند.

بسمه تعالی : با مدارک تسویه ایی که فرمودید محکوم علیه میتواند از دادگاه صادرکننده رای یا قاضی اجرای احکام نسبت به آزاد سازی موارد مسدود شده اقدام نماید و دادگاه موظف به آزاد سازی میباشد . و نهایتا ایتن درخواست باید توسط محکوم علیه یا وکیل ایشان صورت گیرد و این امر برای تسریع در آزاد سازی میبتاشد که در صورت عدم در خواست دادورز اجرای احکام مکلف به ادامه روند تشریفاتی و ازاد سازی و تحویل اضافه برداشتها به محکوم علیه است

باسلام
در صورت اخذ اصل وجه و خسارات و ارایه رضایت از سوی شاکی،دادگاه ظرف مدت تعیین شده اقدام به صدور حکم و نیز شما میتوانید درخواست رفع مسدودی حساب از دادگاه را تقاضا نمایید

بسمه تعالی : با مدارک تسویه ایی که فرمودید محکوم علیه میتواند از دادگاه صادرکننده رای یا قاضی اجرای احکام نسبت به آزاد سازی موارد مسدود شده اقدام نماید و دادگاه موظف به آزاد سازی میباشد .