او خود زنی کرده و از من شکایت نموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۱ #72233928

سلام بحثی پیش آمده و به شخصی سیلی زدم و خبر رسیده که آن شخص با صورت و گردن زخمی به پزشکی قانونی رفته و ادعا کرده که من آن را زده ام و شکایت کرده در صورتی که من فقط به او سیلی زده ام این اتفاق در خیابان بوده و شاهدی هم ندارم چون من سیلی زدمو رفتم و نمیدانستم او خودش را میزند و به پزشکی قانونی میرود.
دو طرف هم زن هستیم باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودزنی کاملا توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است.
به شهادت شهود تحقیقات محلی نیز استناد کنید.
از طرفی اثبات جرح برعهده مدعی است. اقرار شما بر ضرب یک سیلی مثبت جرح نیست. در صورت لزوم صرفا و صراحتا فقط به زدن همان یک سیلی اقرار کنید آن هم در مقام دفاع

با سلام با توجه به اینکه خودزنی از دیگر زنی به سادگی از طرف پزشکی قانونی قابل تشخیص است درخواست بررسی فنی این موضوع از دادسرا رابنمایید و در ضمن به دوربین ها و شهادت شهود و تحقیق محلی استناد نمایید.

سلام به دوربین های احتمالی در ان منطقه استناد کنید و در صورت امکان اقدام به تقاضای تحقیق محلی و یا تنظیم استشهادیه شهود نمایید

سلام
چنانچه دلیلی از جمله شهود وجود داشته باشد باید ارائه کنید والا ممکن است موضوع لوث تشخیص داده شده با اجرای قسامه به پرداخت دیه محکوم شوید.