چرا دوباره وقت نظارت تعیین شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۱ #72190566

سلام وقتتون بخیر.
برای پرونده حقوقی در سایت adliran برایم پیام امده بود که پرونده مقید به وقت نظارت دفتر به تاریخ ۱۰ آبان میباشد.
روز ۱۰ آبان دوباره در سایت دیدم که نوشتند در تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ وقت نظارت دفتر برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۶ تعیین گردید.

این به چه معنی است؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به معنی تمدید وقت نظارت است.

تمدید وقت نظارت به دلیل تراکم کاری، طبیعی و عادی هست

وقت نظارت تمدید شده است

سلام
این بدان معناست که قرار بوده تا تاریخ ۱۰ آبان در پرونده اتفاقی بیافتد که نیافتاده و لذا مرجع قضائی مجبور به تعیین وقت نظارت جدید شده است. برای مثال ممکن است استعلامی صورت گرفته باشد که پاسخ آن هنوز نیامده باشد و یا مسائلی از این دست.