از اولین مراجعه به دادسرا برای درخواست توقیف خودرو و فک پلاک تا اجرای آن چند روز طول میکشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۳۳ #72140837

سلام
برادرم با پول خودش خودرو خریده اما سندش و پلاکش به نام من است و همیشه ماشین دست خودش بوده، دو بار پیامک بی حجابی در خودرو برایم آمده که رفتم پلیس امنیت اخلاقی و مجبور شدم به جای برادرم تعهد بدهم، حالا هرچه به او میگویم که ماشین و پلاکش را به اسم خودت بزن قبول نمیکند،
چه باید بکنم؟
اگر به دادسرا بروم میتوانم حکم توقیف و فک پلاک بگیرم؟
این روند چند روز طول میکشد؟
اگر حکم توقیف را گرفتم، پلیس هرجا ماشین رو ببینه توقیف می‌کنه یا خودم باید دنبال پیدا کردن ماشین باشم؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به راهور می توانید تقاضای توقیف پلاک بدهید و پس از آن در صورت احضار مجدد می توانید به استناد آن اعلام کنید خودرو در ید شما نبوده است.
طی یک اظهار نامه رسمی از برادر خود بخواهید نسبت به فک پلاک اقدام نماید و درصورت عدم انجام آن در مدت معینی نسبت به ارایه دادخواست به شورای حل اختلاف در این مورد اقدام کنید