اگه محل کارمون رو ترک کنیم جریمه میشویم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱۳ #72063982

اگه قرار داد کاریمون مدت طولانی تموم شده باشه و کارفرما هی برای قرارداد جدید فردا فردا کنه اگه محل کارمون رو ترک کنیم جریمه میشیم یا میتونن شکایت کنن؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد فی مابین شما بایستی مطالعه گردد.

خیر با اتمام قرارداد و در صورت ترک کار کارفرما نمی تواند علیه شما شکایت کند

شما مطابق قانون کار بدلیل غیبت غیرموجه بیش از یکماه اخراج هستید و بدلیل غیبت غیر موجه از سرکار هیچ جریمه ای پرداخت نخواهید کرد

درود
در صورت پایان قرار داد اگر در قرار داد اولیه در این خصوص تعیین تکلیف نشده باشد نمی توانند علیه شما شکایت کنند.

سلام .باتوجه ب اینکه قرارداد مدت معینی داشته و پس از پایان مدت قطع همکاری صورت خواهد گرفت رابطه کارگر و کارفرمایی بین شما برقرار نیست که تعهدی ب وظایف کاری قبل داشته باشید اما در صورتی که بعد از پایان قرارداد با توافق شفاهی به کار ادامه داده اید میبایست نسبت به تعیین تکلیف همکاری اقدام گردد

سلام
اگر قراردادتان تمام شده خیر نمیتوانند شکایت کنند .اما در صورت قبول مسئولیت بهتر است به ایشان اطلاع دهید و بعد قطع همکاری کنید

درود
قرارداد شفاهی ( نداشتن قرارداد کتبی ) در حکم قرارداد دایم است و کارفرما نمیتونن شما رو اخراج کنند. داشتن قرارداد در حالت اول برای کارفرما مفید هس تا کارگر، اگر بیمه واریز می شود و فیش حقوقی دریافت میکنید نیازی به داشتن قرارداد ندارید. و ایشون در صورت ترک کار نمیتونن علیه شما اقدامی انجام بدن