اگر به هیچ وجه امکان رونوشت عقد نامه وجود نداشته باشد برای عدم تمکین چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۵ #72020514

سلام وقت بخیر همسر بنده وقتی تنها دارایی من که یه خانه بود به مزایده گزاشت.شروع به ناسازگاری کرد و چند دعوی را درست کرد که بتواند طلاق خلع بگیرد و شب عید امسال از خانه رفت و چون طرح دعوی او به سال ۱۴۰۰ برای رسیدگی وقت داده اند او به دادگاه رفته و تقاضای نفقه کرده و به دادگاه گفته است که من آنها را بیرون کرده ام در صورتی که وقتی با ایل و تبارش آمد لوازم خانه را ببرد به من امضاء داده که با رضایت خود رفته و من نیز لوازم خانه را دادم بردند.حال که رفتم عدم تمکین بگیرم از من عقد نامه یا رونوشت عقد نامه میخواهند در صورتی که خانواده همسرم به هیچ وجه عقدنامه را به من نمی دهند.من به همان دفتر خانه که برای ما صیقه عقد را خوانده بود رفتم و مطلع شدم که ۱۰/۱۵ سالی است که تعطیل شده،به جامعه دفاتر ازدواج و طلاق رفتم و آنها یک شماره و آدرس به بنده دادند وقتی به ام دفتر خانه رفتم گفتم آیا دفاتر دفترخانه _______نزد شماست؟یک رو نوشت عقد نامه میخواستم سر دفتر دار گفتند نه دست ما نیست گفتم اخه جامعه دفاتر ازدواج و طلاق گفتند دست شماست، گفتند نخیر دست ما نیست گفتم شما نمیتوانی کمکی به من کنید تا آن دفتر خانه را پیدا کنم او نیز یک شماره تلفن به من داد وقتی من زنگ زدم که آدرس را بگیرم که حظور برسم برای گرفتن رو نوشت عقد نامه ایشان در جواب گفتند اشتباه گرفتید.من دوباره به جامعه دفاتر ازدواج و طلاق زنگ زدم آنها گفتند ما همین اطلاعاتی که به شما دادیم را از آن دفتر خانه داریم.حال میخواستم به من کمک کنید که من چه باید بکنم.ان افرادی که این قانون را نوشتن باید فکری برای این مشگل نیز کرده باشند.ممنونم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما برای گرفتن رونوشت عقدنامه ،به همان دفاتر رجوع نمایید و انها موظفند کفیل ان دفترخانه را معرفی نمایند