۷ ماه پیش رای قطعی امد ولی اجراییه ندادن؛ باید پیش پرداخت بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۱ #71773321

سلام برای برادرم امروز پیغام اجراییه احکام مهریه اومده
اعصار اینا قبلا انجام شده و رای قطعی اومد ۱ سکه پیش و هر هفت ماه یک سکه
۷ ماه پیش رای قطعی امد ولی اجراییه ندادن تا امروز الان هم باید پیش پرداخت بدم یا پیش پرداخت و قسط اول؟
و اینکه چند روز فرصت دارم؟ چند روزی فرصت هست یا امروز که این پیغام اومد سریعا پرداخت باید بشه وگرنه جلبش میکنن

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق اجرائیه اقدام خواهد شد

مطابق اجراییه باید عمل شود
شما از تاریخ ابلاغ اجراییه ۱۰ روز فرصت دارید تا نسبت به پرداخت پیش قسط و اقساط معوق اقدام نمایید

با سلام
بهتر است از طریق مراجعه حضوری به اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم اقدام نمایید.

سلام طبق اجراییه باید عمل شود و از تاریخ ابلاغ اجراییه ۱۰ روز فرصت دارید تا نسبت به پرداخت پیش قسط و اقساط معوق اقدام نمایید

سلام . به شعبه مربوطه ی اجرای احکام مراجعه و پرداخت کنید وگرنه امکان گرفتن دستور جلب شما وجود خواهد داشت

با سلام به اجرای احکام مراجعه کنید و رای اعسار را درپرونده ضمیمه کنید در هرحال باید پیش پرداخت و معوقات گردد.