با چه عنوانی میتونم از شریکم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۸ #71702195

سلام. من با یک خانومی قرارداد شراکت جهت تاسیس یک مهد کودک رو تنظیم کردیم با سود پنجاه پنجاه و طبق قرارداد باید درآمد حاصل از مهد کودک به حساب من واریز میشد اما متاسفانه شریک من با اولیا بچه ها صحبت میکرد و از آنها میخواست که پول و هزینه بچه هاشون رو به حساب شخصی خودش واریز کنن الان متوجه شدم خیلی از درآمد مهد کودک به حساب شخصی شریکم رفته.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
علاوه بر امکان مطالبه وجه از طریق حقوقی ، امکان تنظیم شکایت کیفری مبنی بر خیانت در امانت وجود دارد .

با درود
بدوا موضوع را طی یک اظهارنامه به ایشان اعلام دارید.
سپس اگر به مقصود نرسیدید می‌توان اقدام حقوقی انجام داد

درود
می توانید طبق قرارداد و اثبات امری که فرمودید دادخواست مطالبه وجه بدهید. همچنین شکایت کیفری خیانت در امانت نیز ممکن است.

عمل ایشان مصداق خیانت در امانت بوده و می توانید ضمن مطالبه وجوه از ایشان شکایت کنید

با عرض سلام در این مورد دو طرف باید شروط قرارداد توافقی تخلف نکنند .و در صورت تخلف هر کدام از طرفین طرف دیگر می تواند به عنوان تخلف از اجرای شروط قرارداد به مقام صالح قضایی رجوع کرد.

سلام و درود، در این مورد طرفین می بایست مطابق قرارداد اقدام نمایند و عمل ایشان نقض قرارداد ‌بوده و علاوه بر امکان پیگیری حقوقی مطالبات و خسارات آن، نوعی خیانت در امانت نیز محسوب می گردد؛ آرزوی بهروزی.