آیا حق اعتراض برای بنده که هنوزم مزایده انجام نشده محفوظ میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۲ #71677172

در خصوص قیمت گذاری کارشناس دادگستری جهت فروش ملک مشاعی که حدود ۴ ماه قبل بدون حضور بنده در منزل و بدون اطلاع از قیمت صادره شده! .حال حدودا ۱۵ روز دیگر توسط اجرای احکام به مزایده گذاشته میشود! ولی قیمت روز خیلی تفاوت دارد! آیا حق اعتراض برای بنده که هنوزم مزایده انجام نشده محفوظ میباشد؟ ممنون میشم اگر فوری پاسخ دهید. با تشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه پس از ابلاغ نظر کارشناسی در موعد مقرر (۳ زوز )معترض نشدید حق اعتراض را از دست داده اید.

با سلام
مطابق قانون اجرای احکام . هر یک از طرفین می‌تواند ظرف سه روز از تاریخ ابلاغ ارزیابی به نظریه ارزیاب‌اعتراض نماید
بنابراین اگر در موعد مشخص شده اعتراض نکردید دیگر نمیتوانید اعتراض کنید

سلام. مطابق ماده ۷۵ قانون اجرای احکام مدنی - قسمت اجرا ارزیابی را بلافاصله به طرفین ابلاغ می‌نماید. هر یک از طرفین می‌تواند ظرف سه روز از تاریخ ابلاغ ارزیابی به نظریه ارزیاب‌اعتراض نماید، این اعتراض در دادگاهی که حکم به وسیله آن اجرا می‌شود، مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و در صورت ضرورت با تجدید ارزیابی قیمت‌مال معین می‌شود، تشخیص دادگاه در این مورد قطعی است.

با سلام شما می بایست ظرف مهلت ۷ روز از زمان ابلاغ نظر کارشناسی به شما اعتراض بنمایید

مزایده به معنی اینکه به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه نمیشه اعتراض کرد