آیا راهی قانونی برای دیدن فرزندانم هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۸ #71644975

باسلام. بنده و شوهرم در شرف طلاق هستیم که به خاطر ضرب و شتم شوهرم مرا از خانه بیرون کرده و اجازه دیدن فرزندانم را نمیدهد.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست ملاقات طفل ثبت و بدوا تقاضای دستور موقت ثبت نمایید

سلام در ابتدا اظهارنامه برای ایشان مبنی بر ملاقات فرزند ارسال نمایید در صورتی که در این خصوص ترتیب اثری ندادند می توانید اقدام به ثبت دادخواست نمایید

دادخواست ملاقات طفل ثبت و بدوا تقاضای دستور موقت ثبت نمایید

حضانت اطفالی که والدین جدا از هم زندگی میکنند، تا ۷ سالگی با مادر
و پس از آن با پدر است
تا سن بلوغ شرعی(۹ و ۱۵ سالگی در بترتیب دختر و پسر)
ازان پس، به انتخاب طفل!

اما ملاقات در هر حال حق والد دیگر میباشد.
طبق ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی؛
در صورتی که به علت طلاق یا به هر جهت دیگر، ابوین طفل در یک منزل سکونت نداشته باشند؛ هر یک از ابوین که طفل تحت حضانت او نمی‌باشد حق ملاقات طفل خود را دارد.
تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزئیات مربوطه به آن‌، در صورت اختلاف بین ابوین، با محکمه است.

با سلام
دادخواست ملاقات طفل در قالب دستور موقت ثبت نمایید
بلافاصله حکم صادر میشود مبنی بر ملاقات
با مامور بروید دم خانه و درصورت عدم اجازه شوهر، کافیست که این امتناع، در کمال آرامش، درگزارش مامور مکتوب گردد
و این را چند بار در تاریخهای مختلف انجام دهید
سپس شکواییه ثبت نموده و خواهان مجازات وی مستند به مواد ذیل گردید
طبق ماده ۴۰ قانون حمایت خانواده؛
هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند، یا مانع اجرای آن شود، یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین، تا زمان اجرای حکم، بازداشت می شود.
ماده ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی؛
اگر کسی از دادن طفلی که به او سپرده شده است در موقع مطالبه اشخاصی که قانونا حق مطالبه دارند امتناع کند؛ به مجازات از ۳ ماه تا‌ ۶ ماه حبس یا به جزای نقدی از ۱.۵۰۰.۰۰۰ تا ۳.۰۰۰.۰۰۰ ریال محکوم خواهد شد.